Una Copa de Campions de luxe

La XV Copa de Campeones 2015 del Karting Vendrell, ha acollit als 80 millors pilots de l’Estat

Per . Actualitzat el

Aquesta cita automobilística, acull any rere any als millors pilots de les categories, aleví, cadet, júnior, sènior i KZ-2 gaudint d’uns dies plens de tensió, expectació i sobretot, que acull a amants del món del motor.

Després de disputar-se les diferents sessions d’entrenament, les fases classificatòries, el warm-up, el diumenge al matí (a partir de les 13 h) van tenir lloc les grans finals de les diferents categories. Totes elles van ser de gran expectació fins al final, destacant el triomf, en categoria aleví, de Maia Weug (DPK Racing) d’11 anys, que és la primera noia que guanya en les quinze edicions d’aquesta Copa Campeones.

3r – Oriol Dalmau (EKR Kart Racing)

El regidor d’Esports del Vendrell, Ferran Trillas, va felicitar al Karting Vendrell per l’organització d’aquest esdeveniment que des de fa quinze anys i aprofitant aquestes dates i el pont de la Puríssima, acull als millors pilots de karts de l’estat, en un circuit on també han trepitjat l’asfalt pilots de F1 com Fernando Alonso, entre d’altres; sent El Vendrell el centre neuràlgic del món del motor de tot l’Estat.

Des de l’organització, Narciso Gil, gerent del Karting Club Vendrell, va agrair als gairebé 80 joves pilots que han participat en aquests dies a la 15a edició de la Copa Campeones, un referent ja al Vendrell i a l’Estat que atreu els amants del motor i sobretot dels karts. També ha aprofitat per recordar i avançar que el Karting Club Vendrell està obert qualsevol tipus d’activitat o esdeveniment que es pugui celebrar aprofitant l’atracció i les característiques que tenen aquestes instal·lacions, com per exemple la 2a Cursa de running que tindrà lloc el 14 de febrer de 2016.