Fèlix Alonso posa Altafulla com a referent a Catalunya i a l’Estat

El dilluns 14 de desembre, el Palau de Congressos acollirà l’acte de campanya a Tarragona amb Xavier Domènech, Fèlix Alonso i Pablo Echenique

Per . Actualitzat el

La candidatura d’En Comú Podem per Tarragona, encapçalada per l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha celebrat aquest dimarts una calçotada popular a l’Ermita de Sant Antoni, en la qual hi han participat un centenar de persones. El cap de llista ha aprofitat el caliu de la jornada festiva al poble per defensar el model de gestió municipal com a «referent i exemple a seguir a Catalunya i a Espanya». «Altafulla és el municipi del canvi. A nivell municipal hem marcat la diferència i hem demostrat que les coses es poden fer bé. Estic convençut que ara tenim una oportunitat històrica per demostrar que també podem trencar dinàmiques a nivell estatal», ha manifestat Fèlix Alonso.

El cap de llista ha fet referència a l’article 1 de la Constitució Francesa de 1793 en el que diu que «la finalitat de la societat és la felicitat comuna». En aquest sentit, Fèlix Alonso ha assegurat que «en comú podem modificar l’Estat de dalt a baix i Altafulla és l’exemple a seguir». «Podem dir amb orgull que a Altafulla cap família ha estat desnonada, cap família ha estat abandonada a la seva sort, cap infant s’ha quedat sense beca menjador. Aquesta és la política que s’ha de seguir a Tarragona, a Catalunya i a Espanya», ha insistit el cap de llista.

És per això que Alonso veu necessari que els municipis del canvi arribin al Congrés dels Diputats. «És la única manera de rescatar a les persones», ha dit. En el seu parlament, Fèlix Alonso s’ha dirigit amb «optimisme» als assistents a la calçotada convençut que lluitarà per aconseguir que En Comú Podem sigui la primera força a la demarcació «per així poder treballar a Madrid per posicionar Tarragona i les Terres de l’Ebre al lloc on es mereixen».

 

Cartell acte campanya

 

Per altra banda, el pròxim dilluns 14 de desembre, el Palau de Congressos acollirà l’acte de campanya a Tarragona amb la participació de Xavier Domènech, cap de llista d’en Comú Podem, Fèlix Alonso, número 1 d’en Comú Podem a Tarragona, Pablo Echenique, diputat del Parlament d’Aragó i Yolanda López, Isabel Bou i Arga Sentís, número 2,4 i 6 respectivament de la llista per Tarragona. L’acte sìniciarà a les 19 h.