‘Fill de Caín’ arriba a TV3

La televisió autonòmica emetrà el film del director tarragoní Jesús Monllaó el pròxim 19 de desembre a les 22 hores

Per . Actualitzat el

El darrer llargmetratge del director tarragoní Jesús Monllaó arriba a la petita pantalla de la mà de la televisió de Catalunya (TV3). El canal autonòmic, que aquest Nadal ha fet una aposta per emetre cintes catalanes en les quals ha participat en la coproducció, ha anunciat que la pel·lícula ‘Fill de Caín’ s’estrenarà a la graella el pròxim 19 de desembre a partir de les 22 hores.

El mateix Jesús Monllaó es felicitava d’aquest fet a través de les xarxes socials la setmana passada, tot mostrant la seva satisfacció perquè la seva obra pogués veure’s en obert a través de la televisió després d’haver passat amb cert èxit per les sales de cinema de tot l’Estat i per diversos concursos internacionals de cinema.
Fill de Caín, un film que va ser rodat majoritàriament a diversos espais de les comarques tarragonines (perfectament identificables), és un thriller psicològic protagonitzat per artistes de primer nivell com a ara José Coronado, Julio Manrique, Maria Molins i David Solans, entre altres. ‘Fill de Caín’ arriba a TV3