Èxit d’assistència a la XV Festa de l’oli nou

La campanya de l’oliva d’enguany a Constantí preveu arribar a produir uns 60.000 litres d’oli

Per . Actualitzat el

Com cada primer diumenge del mes de desembre, Constantí va celebrar el passat 6 de desembre al matí la tradicional Festa de l’Oli Nou organitzada per la Cooperativa Agrícola “Sant Isidre”. La Festa de l’Oli Nou, que aquest any ha arribat a la seva XV edició, ha concentrat prop d’unes 600 persones al Pati de la Cooperativa, disposats a gaudir d’un bon esmorzar i a tastar l’oli de la nova collita. La Festa de l’Oli nou, que ja s’ha consolidat com un dels esdeveniments del calendari cultural i gastronòmic del municipi, ha comptat com és habitual amb l’acompanyament de la música tradicional de La Corranda.

La campanya de l’oliva d’enguany a Constantí preveu arribar a produir uns 60.000 litres d’oli, envasat sota la marca Vil·la de Centcelles de la DOP Siurana i considerat un dels millors olis de la demarcació.

La Cooperativa viurà durant els pròxims mesos un procés de transformació important que afectarà les seves instal·lacions, especialment l’agrobotiga, que cedirà l’ús a una cooperativa de supermercats.