El Club Natació Tàrraco triomfa al Campionat de Catalunya

Tres ors, una plata i dos bronzes, han estats els èxits del club tarragoní

Per . Actualitzat el

Des del dissabte 5 de desembre, 15 nedadors del Club Natació Tàrraco estan competint al Campionat de Catalunya Infantil i Júnior d’Hivern al CN Sabadell, on participen 768 nedadors de tot Catalunya.

La jornada d’ahir va ser especialment exitosa. El nedador Ferran Siré, ha aconseguit la medalla d’or i la millor marca nacional (rècord d’Espanya) en els 400 estils i, i també medalla d’or i rècord de  Catalunya als 100 papallona. A més, després de 19 anys, el Club ha tornat al podi amb els relleus, aconseguint la medalla de bronze, essent 3rs als 4×200 lliures i bronze també als 4×100 estils en categoria masculina infantil (Roger Caparrós, Adrià Prades, Carles Coll i Ferran Siré).

Els altres nedadors que hi han competit, també han aconseguit més èxits pel Club: Carles Coll, medalla d’or en braça i 4t lloc als 100 lliures; Ferran Siré, medalla de plata als 100 lliures i 5è lloc als 100 braça; Adrià Prades 6è lloc als 100 braça, Júlia Heredia, 6a als 50 lliures.

Els nedadors que participen aquests dies al Campionat de Catalunya són: Anna Astasio, Sergio Bessa, Roger Caparrós, Anna Claver, Carles Coll, Alba González, Júlia Heredia, Adrià Prades, Lavinia Petrut, Marta Romero, Jordi Romero, Marta Ros, Pol San Gregorio i Ferran Siré. Miki Lara està de baixa per lesió.

Aquest dilluns i dimarts són dies de competició al CN Sabadell, i s’esperen més triomfs pel Tàrraco.

Ferran Siré medalla d'Or

Ferran Siré, amb la medalla d’or penjada al coll.