Arriba la setena edició de la Fira de Nadal al nucli antic

En total hi haurà una trentena de parades repartides entre els carrers Ponent i Pins i es complementarà amb activitats d’animació i al mercat

Per . Actualitzat el

El proper cap de setmana, de l’11 al 13 de desembre, la regidoria de Comerç conjuntament amb la de Participació Ciutadana organitza la setena edició de la Fira de Nadal. Aquesta tradicional trobada de paradetes abans del Nadal, abandona la Via Roma per falta d’espai i es trasllada als carrers Ponent i Pins, al nucli antic. La fira constarà de més de trenta parades on es vendran productes nadalencs tals com: pessebres, flors de Nadal i centres florals, figuretes i ornamentació de Nadal, cagatió; joguines i també es podran trobar productes d’alimentació, com per exemple: creps, xocolata, neules, etc.

L’horari d’obertura de les paradetes serà des de les 10.30 h a les 20.00 hores, durant els tres dies que duri la fira. Però a més del muntatge de les parades també s’han organitzat tota una sèrie d’espectacles i activitats d’animació; entre elles una zona infantil al pati de la biblioteca on es duran a terme també diverses activitats amb els nens. Es faran xocolatades, contacontes, jocs i moltes sorpreses més.

La fira l’organitza Ajuntament de Salou en col·laboració amb l’Associació 365 Dies Vila Comercial, la Biblioteca Municipal i el Grup Esplai de Salou.

proposta1aaff proposta1aaff