Un quart de segle amb la gastronomia de Catalunya

La Guia Gourmand, editada per dos tarragonins, treu al carrer la seva 25a edició

Per . Actualitzat el

La Guia Gourmand, elaborada pels tarragonins Fèlix Llovell i Ramon Segú Chinchilla, ha publicat ja la seva edició número 25. Amb motiu d’aquesta efemèride, els impulsors de la publicació, l’única que parla específicament de la millor oferta gastronòmica i hotelera de Catalunya, han posat en marxa també la pàgina web www.guiagourmand.com, amb la qual els amants de la cuina i dels viatges poden tenir accés a informació actualitzada dels millors establiments del país, d’Andorra i de diversos indrets d’interès de la resta de l’Estat espanyol, de França i d’Alemanya.

La presentació de la Guia Gourmand 2016 a les comarques de Tarragona va tenir lloc la setmana passada a l’emblemàtic restaurant italià Giorgio de Calafell, establiment que va ser distingit amb el Premi Restaurant de l’any 2016 organitzat per Guia Gourmand. En l’acte també es van donar reconeixements en les categories d’Hotel de l’any 2016 (per a l’Hotel Sallé Mas Tapioles de Santa Cristina d’Aro, a Girona), al Celler de l’Any 2016 (Celler Cesca Vicent del Priorat), el reconeixement a la seva Història (Hostal Colomí de Santa Coloma de Queralt) i a l’Hotel Urbà de 2016 (BCN Urban Hotels Gran Rossellon de Barcelona). La Guia Gourmand es presentarà a Barcelona el pròxim dia 9 de desembre.

La guia continua tenint el mateix objectiu de sempre: publicar un volum anual, mal·leable i útil, que reculli a les seves pàgines els bons restaurants i hotels de Catalunya i Andorra, classificats i amb tota la informació necessària i actualitzada. La guia es fa des del 1997 i, des de l’any 2008, a través de l’editorial tarragonina Arola Editors.