Sopar solidari a favor de persones sense recursos

Per . Actualitzat el

El passat divendres, 27 de novembre, va tenir lloc el sopar solidari organitzat per la Fundació Catalana de Suport a la Gent Gran i el Rotary Club Internacional Tarragona Tarraco August amb gran èxit de participació. Foto de família, amb la presència de monsenyor Miquel Barberà i Anglès, degà president del Capítol Catedralici de Tarragona, governador de Rotary Internacional (districte 2202, 2015-2016) Sr. Sergio Aragón, representants dels Clubs Rotarys de Tarragona Tarraco August, Rotary Tarragona, Reus i Igualada, Fundació Catalana Privada de Suport a la Gent Gran, Ajuntament de Tarragona, Subdelegació del Govern Central, Consell Comarcal del Tarragonès, Autoritat Portuària, Col·legi Oficial de Metges de la Província de Tarragona, Club Gimnàstic de Tarragona, Associació Espanyola Catalunya Contra el Càncer, Senat de Tarragona i Ateneu de Tarragona, a més de persones solidàries de Tarragona i arreu.