La Xarxa Emprenedora organitza la 1a edició de ‘La nit de la Xarxa’

El principal objectiu de la nit empresarial és reconèixer la tasca de les empreses del territori mitjançant l’atorgament d’un guardó

Per . Actualitzat el

La nit empresarial vendrellenca tindrà lloc el pròxim dijous 10 de desembre a les instal·lacions de l’Hotel Le Méridien Ra (Sant Salvador – El Vendrell). Es tracta d’un acte destinat a l’estímul emprenedor i al reconeixement de la tasca realitzada per les empreses del territori. El seu programa inclou una ponència, un lliurament de guardons a diferents empreses de la Xarxa Emprenedora i un sopar de gala com a cloenda de l’any. L’assistència esperada a l’acte és d’unes 100 persones.

El programa

20:00 h Recepció dels assistents amb copa de cava de benvinguda

20:30 h Benvinguda institucional

20:45 h Conferència a càrrec d’Antoni Caparrós

21:45 h Sopar d’empreses

23:00 h Lliurament de reconeixements a les empreses

23:30 h Cloenda de l’acte

El ponent

Antoni Caparrós Pons

Professional amb formació acadèmica multidisciplinària i amb àmplia experiència docent en gestió i investigació esportiva. Expert en alt rendiment esportiu.

Doctor en activitat física i esport. Compta amb amplis coneixements en l’àmbit de la societat de la informació i de la direcció i administració d’empreses.

Preparador físic del primer equip de bàsquet del Futbol Club Barcelona entre els anys 2008 i 2014. Actualment, és el preparador físic de la selecció espanyola masculina absoluta de bàsquet.

A més, en aquests moments, és l’entrenador personal d’esportistes d’elit, com Ricky Rubio, Marc Gasol o Alba Torrens.

Reconeixements a les empreses del territori

Un dels principals objectius de la nit empresarial es reconèixer la tasca de les empreses de la zona mitjançant l’atorgament d’un guardó. Concretament, la Xarxa Emprenedora ha definit cinc categories, en cadascuna de les quals es reconeixerà a tres empreses diferents:

• A la trajectòria empresarial

• A l’emprenedor/a de l’any

• A la innovació

• A la internacionalització

• A la cooperació empresarial

XARXA EMPRENEDORA

Per al desenvolupament econòmic d’un territori, és important construir un dens i diversificat entramat d’empreses, de manera que la posada en comú d’iniciatives i accions emprenedores esdevé un element bàsic per tal que aquestes s’enforteixin, trobin millors solucions, apliquin estratègies innovadores i siguin nous eixos de generació d’ocupació i riquesa.

En aquest sentit, l’any 2009, va néixer la Xarxa Emprenedora, un projecte de cooperació entre empreses format per un ampli conjunt d’empresaris i empresàries del territori. Entre els seus objectius, es troben la promoció de la cultura emprenedora, el suport a nous emprenedors i emprenedores en el procés de creació i consolidació dels seus negocis i el foment d’espais de relació, cooperació i participació.

La raó de ser i la filosofia de la Xarxa Emprenedora la podriem resumir en aquestes línies:

• Compartir el bagatge i els coneixements empresarials adquirits amb els nous emprenedors.

• Educar en actituds emprenedores a la societat i, especialment, als joves.

• Promoure la formació empresarial com a eina per a la millora contínua de les
empreses.

• Difondre els recursos institucionals de suport a la creació d’empreses.

• Fomentar el coneixement i difusió de les empreses de la Xarxa Emprenedora.

• Col·laborar activament en el treball en xarxa, promovent espais i activitats de relació.