Torredembarra, més neta per Nadal

Aquest dilluns a la tarda s’inicia una acció especial de neteja dels carrers que durarà quinze dies

Per . Actualitzat el

Aquesta dilluns a la tarda s’inicia a Torredembarra una acció especial de neteja del municipi que es perllongarà fins al pròxim 14 de desembre, donant compliment a un acord del ple de l’Ajuntament que es va aprovar el 31 de juliol passat . Aquesta acció ha estat coordinada per la Regidoria de Via Pública i Manteniment i forma part del pla de xoc que ha de dur a terme l’empresa que realitza les tasques de neteja viària al municipi, tal com ha explicat el regidor responsable de l’àrea, Valeriano Pino.

D’aquesta manera, l’actuació específica que es posa en marxa consisteix en la neteja de voreres amb aigua a pressió i producte biodegradable, d’acord amb el següent calendari:

Dilluns, 30 de novembre – Carrer de Pere Badia

Dimarts, 1 de desembre – Carrer de la Sort i Pg. la Sort

Dimecres, 2 de desembre – Avinguda de Catalunya

Dijous, 3 de desembreCamí de l’Era, C. Països Catalans, C. Hermen Cortasa, C. Rosalí Rovira i C. de les Creuetes

Divendres, 4 de desembre – C. Onze de Setembre, C. Mèxic, C. Francesc Moragas, Av. President Companys, C. Camp Vell i C. dels Munts

Dimecres, 9 de desembre – C. Gibert, C. Alt de Sant Pere, C. Filadors, C. Indians

Dijous, 10 de desembre – C. Lleida, C. Rodes, C. de les Mimoses, C. de Sant Clemente, C. Envelat

Divendres, 11 de desembre – C. Capella, C. Fàbrica, C. Tarragona (entre Pg. de la Sort i C. Ferran de Querol), C. Ferran de Querol, C. Sant Adrià

Dilluns, 14 de desembre – C. Lleida, C. de Tarragona (entre Ferran de Querol i plaça de Catalunya), C. Mercat, C. Girona, C. Barcelona i Pg. Estació

La Policia Local i la Brigada de Via Pública senyalitzaran convenientment i amb antelació suficient els trams afectats en els quals es prohibirà estacionar en horari de 12 h a 19 h per tal de deixar lliure l’espai i així realitzar els treballs adequadament.

La Regidoria de Via Pública i Manteniment agraeix la col·laboració de la ciutadania i demana disculpes pels inconvenients i molèsties que es puguin produir durant els treballs.

D’altra banda, el regidor de Via Pública i Manteniment, Valeriano Pino, també ha explicat que el pla de xoc que s’ha elaborat preveu que es duguin a terme quatre neteges especials a l’any, una acció de formació de civisme a les escoles, la instal·lació de cartells a les papereres amb informació sobre els residus que s’hi poden introduir i la realització de canvis en el recorregut de la neteja amb l’objectiu que aquesta sigui més proactiva i racional, prioritzant la neteja allí on cal més enllà dels recorreguts preestablerts a priori.