L’Arboç acollirà aquest diumenge la manifestació de l’N-340

S’espera l’assistència de molta gent vinguda de tots els municipis integrants del denominat Pacte de Berà

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de l’Arboç fa una crida a tota la ciutadania a assistir el pròxim diumenge 29 de novembre a les 12 del migdia al tall de l’N-340 al seu pas per l’Arboç (Avinguda Herois de 1808).

L’Arboç és un dels punts més sensibles de l’N-340, ja que és l’únic tram que queda que transcorre per un nucli urbà, amb els sorolls, contaminació, perillositat, densitat de tràfic i reiterades queixes veïnals que aquesta realitat genera.

S’espera també l’assistència de molta gent vinguda de tots els municipis integrants del denominat Pacte de Berà (Altafulla, Torredembarra, Creixell, Roda de Berà, El Vendrell, Calafell, Cunit, Castellet i la Gornal i L’Arboç), i que aquesta mostra de força faci que el Ministeri de Foment es prengui més seriosament el fet que l’N-340, en el seu tram d’Altafulla a Vilafranca, segueix sent la via més saturada de l’estat i una de les que presenta més accidents.

Per tant, l’Ajuntament de l’Arboç esperona a tots els arbocencs i arbocenques a manifestar-se pacíficament per exigir solucions a la problemàtica de l’N-340. El punt de concentració serà la rotonda “Cristaleria” (Km. 1.199). De les 12 a les 12.20 h la manifestació transcorrerà fins a la rotonda de la “Puntaire”, seguidament s’obrirà el pas a la circulació de vehicles durant deu minuts i tots els manifestants tornaran a tallar l’N-340 i faran el recorregut invers fins a la rotonda “Cristaleria”. A les 12.55 h està prevista la finalització de la manifestació.