S’amplia el termini d’inscripció per a la MITJA MARATÓ i la cursa de 10 km

Teniu temps d’inscriure-us fins al dijous 26 de novembre a la mitjanit. No deixeu de passar l’oportunitat de córrer aquest diumenge, 29 de novembre

Per . Actualitzat el

El Patronat d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona ha ampliat el termini d’inscripció per participar en la Mitja Marató de Tarragona + cursa de 10 km que se celebrarà aquest diumenge als carrers de la ciutat. Els interessats a participar-hi tenen temps fins aquest dijous 26 de novembre a la mitjanit per formalitzar la seva inscripció a través del portal web de la cursa (www.mitjatarragona.cat). Està prevista la participació de fins a 2.500 persones en la Mitja Marató i d’un miler de corredors més en la cursa 10 km.

Us recordem que la sortida de la Mitja Marató i la cursa de 10 km es produeixen de manera simultània (10 h) des del vial Vidal i Barraquer. L’arribada també és al mateix lloc.

Les dues curses transcorren pel mateix circuit fins als 9,1 km on la Mitja Marató es desvia cap a l’esquerra (carrer Ramón y Cajal) mentre que la cursa de 10 km continua recte (carrer Pere Martell). Tots els participants a la 24a Mitja Marató + 10 KM Ciutat de Tarragona disposen de dos aparcaments gratuïts: el del centre comercial Parc Central (plantes soterrani i superior, fins a les 14 h) i el de la Tabacalera (tot el dia).

A més, tots els participants rebran com a obsequi una samarreta d’entrenament (models masculí i femení) serigrafidada amb motiu de 24a Mitja Marató de Tarragona.

Per a més informació

www.mitjatarragona.cat