El pintor tarragoní Menpo mostra la seva visió dels pecats capitals a Londres

L’artista, representant Catalunya, va exposar un total de set quadres sota el títol ‘Seven Deadly Sins’, dins la mostra Art Now a l’espai Oxo Tower Wharf

Per . Actualitzat el

El passat dia 22 d’octubre i durant tres dies es va poder veure l’edició de 2015 d’Art Now, The Artists Fair London a Oxo Tower Wharf a London’s South Bank, amb artistes representants de diferents països com França, Alemanya, Turquia, Finlàndia, Suïssa, Israel, Dinamarca, Japó, Itàlia, Rússia, Bulgària, Australià, Regne Unit, Bèlgica, Lituània i Filipines. Representant Catalunya, l’artista tarragoní Menpo va contribuir amb la seva obra Seven Deadly Sins, una sèrie composta per set quadres realitzats amb tècnica mixta sobre fusta, cadascun dels quals representava un dels set pecats capitals.

Van ser, segons el mateix pintor, «tres dies d’exposició intensos i segons l’organització ha estat l’any amb més visitants».

Oxo Tower Wharf és un espai alternatiu de gran afluència de persones, ubicat al costat del Tàmesi i a poca distància de la Tate Modern i del National Theatre.