L’ajuntament de Tarragona i Parc Central col·laboren per la millora de l’ocupació

El Servei d’intermediació laboral de l’Ajuntament gestionarà la selecció de personal aportant orientació i assessorament al Centre Comercial Parc Central

Per . Actualitzat el

Aquesta dimarts a la tarda el tinent d’alcalde d’ocupació i desenvolupament econòmic de l’Ajuntament de Tarragona, Francesc Roca Rosell, i Miguel Ángel González Lago, en representació de la Subcomunitat de propietaris de Parc Central, han signat un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i el centre comercial.

Tarragona Impulsa i el Parc Central engeguen una col·laboració per tal de millorar l’ocupació i les competències professionals de les persones. Així es dóna resposta a la demanda de perfils professionals qualificats en el comerç, coincidint amb l’inici de la temporada d’hivern i la renovació del centre.

Tarragona Impulsa farà d’intermediari en els processos de selecció de personal i oferirà una orientació integral a les persones, així com assessorament a les empreses pel que fa a la formació i qualificació requerides. El tinent d’alcalde ha explicat: “la col·laboració de tots els agents del territori, ja siguin públics o privats, és necessària per aconseguir canvis estructurals que millorin les competències de les persones treballadores i per tant perfeccionin la productivitat de les empreses”. I ha afegit: “Es tracta de crear sinergies positives que s’encomanin a tot el teixit comercial per fer entre tots una ciutat preparada pels nous reptes de futur on el turisme de shopping té cada cop més pes”.