La Canonja presenta un app per acostar la informació i els serveis al ciutadà

L’aplicació Canonjatour, ofereix als canongins un canal més de comunicació que complementa els ja existents com la web, la revista municipal, les pantalles informatives i les xarxes socials

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de la Canonja presenta una nova eina comunicativa per tal d’aconseguir un major grau d’apropament a la població. L’aplicació mòbil Canonjatour suposa un nou canal innovador i obert al públic on trobar les novetats informatives del municipi, els actes més destacats de l’agenda i els serveis més necessaris per al ciutadà.

En l’actualitat els telèfons intel·ligents i les tauletes s’han convertit en els companys de viatge inseparables de la majoria de la població i, l’Ajuntament de la Canonja no s’ha volgut quedar enrere en aquest viatge i ha volgut aprofitar les grans possibilitats que ens ofereix aquest nou canal.
En concret l’app Canonjatour és una aplicació gratuïta tant per a Android com per a Apple, amb la qual els veïns, un cop descarregada, podran navegar amb comoditat per trobar la informació i l’actualització constant de les notícies municipals, l’agenda cultural i altres informacions d’interès. També podran rebre alertes sobre la programació d’actes o aspectes que es considerin rellevants pel coneixement del ciutadà.

Segons paraules del primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de la Canonja i responsable de l’àrea de Comunicació social, Salvador Ferré, “sempre hem considerat molt important disposar de les eines de comunicació més avançades per poder donar a conèixer l’actualitat del nostre municipi. Avui en dia es fa del tot imprescindible impulsar noves iniciatives comunicatives que garanteixin la màxima transparència i el màxim rigor informatiu, per això seguirem treballant en aquest sentit”.

Fa unes setmanes, l’Ajuntament de la Canonja va obrir un compte a les xarxes socials Twitter i Facebook, per tal de comunicar de manera més immediata i obtenir una connexió més directa amb el ciutadà. Les xarxes se sumen a la nova web que va estrenar el consistori fa uns mesos. La nova web, amb un disseny més modern i més prestacions de cara al ciutadà, pretén aconseguir una comunicació més bidireccional. La pàgina també dóna molta més visibilitat i importància a l’agenda i al calendari d’actes que, tant el mateix Ajuntament com les entitats canongines, realitzen al poble.