L’equip de govern participa al McHappy Day “Big Mac, Big Heart”

McDonald’s anima als consumidors a recolzar amb el seu “cor” aquesta causa solidària mitjançant la compra, sigui individual o amb menú, de la seva icònica hamburguesa ‘Big Mac’

Per . Actualitzat el

En el marc del Dia Mundial de la Infància, que se celebra avui 20 de novembre, McDonald’s organitza cada any una jornada benèfica, el McHappy DayBig Mac, Big Heart”, per la qual durant tota la jornada d’avui la recaptació de la venda de la seva hamburguesa més reeixida, el Big Mac, i dels pelutxos dissenyats per la campanya, es destinen a la Fundació Infantil Ronald McDonald.

Per aquest motiu, l’alcalde Pere Virgili i les regidores i el regidor de l’equip de govern, Cèlia Treserres, Isabel Mondéjar, Teresa Ferré i Manel González, sensibilitzats amb la causa i amb els objectius que persegueix aquesta campanya, s’han desplaçat fins al restaurant de Roda de Berà per tal de participar-hi.

La Fundació Infantil Ronald McDonald és una institució sense ànim de lucre que treballa a Espanya des de 1997 per a la construcció i el manteniment de les Cases Ronald McDonald “una llar fora de la llar”, destinades a nens i nenes que han de rebre un tractament mèdic de llarga durada allunyats de la seva residència habitual. Gràcies a aquestes llars les famílies que s’allotgen poden fer una vida el més normal possible, dins de les limitacions existents per les malalties dels seus fills i els tractaments a seguir.

Al nostre país la primera Casa Ronald McDonald es va construir l’any 2002 a Barcelona, al costat de l’Hospital Vall d’Hebron. Actualment hi ha cases Ronald McDonald a Barcelona, Màlaga, València i Madrid.