Aquest dilluns comencen els treballs d’asfaltat de diversos carrers d’Altafulla

Els carrers Traginers, La Coma i la Casera, i la plaça que rep el mateix nom i durant el mes de desembre, l’actuació es traslladarà al camí de la Nou, on també hi construiran voreres

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament d’Altafulla posarà en marxa el pròxim dilluns 23 de novembre els treballs d’asfaltat al carrer Traginers i la Coma, i al carrer i a la plaça de la Casera, a la urbanització Robert. L’actuació suposarà restriccions en el trànsit. Les tasques, encarregades per la regidora d’Urbanisme, Marisa Méndez-Vigo, s’emmarquen dins del pla de millora que anualment preveu el govern municipal. Unes tasques que ara fa tot just un any es van centrar en l’adequació dels carrers Termes, Munts, i Caus.

Durant els darrers anys, el consistori també ha asfaltat els carrers Portalada, Comunidor, Alcalde Pijuan, o la mateixa tercera fase de l’avinguda Marquès de Tamarit. Altres actuacions previstes en aquest mateix àmbit són les que es duran a terme durant el mes de desembre al camí de la Nou, que enllaça el Castell fins a la ronda. Les tasques, en aquest cas, més enllà de l’asfaltat, també preveuen la construcció de voreres. No es permetrà aparcar en el vial mentre durin les obres. De cara a principis de l’any 2016, la regidoria d’Urbanisme també està estudiant la construcció de voreres al Camí dels Munts.