Accèssit a les Llars d’infants Arrabassada i Bonavista en els Premis IMET d’Educació Josep Vives Ciurana

Els premis reconeixen i difonen la tasca que desenvolupen aquests centres educatius de la Xarxa Sanitària i Social Santa Tecla

Per . Actualitzat el

Aquest dijous es van lliurar els Premis IMET d’educació “Josep Vives Ciurana” a la Sala d’Actes de l’Ajuntament.

La Llar d’infants Arrabassada amb el projecte “Diari de nadons: evolució del desenvolupament motriu de l’infant a partir dels principis Piker- Lòczi” i la Llar d’infants de Bonavista amb “Taller oberts” que formen part de la Xarxa Sanitària i Social Santa Tecla, han rebut 2 dels 3 accèssits de la categoria: Educació Infantil de primer cicle (0 a 3 anys).

L’acte el va presidir el tinent d’alcalde, Francesc Roca, el director del IMET, Carles Cepero, la directora territorial d’Ensenyament, Àngels González i el director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font. Repsol ha aportat la dotació econòmica dels premis i accèssits, l’ajut a les despeses de participació i les despeses generals d’organització.

En l’edició d’enguany hi han participat 21 escoles de la ciutat. L’Escola Municipal de música de Tarragona va col·laborar a l’acte amb la realització d’un concert per part de l’Agrupació de Violoncels. Els centres participants en l’edició d’enguany van ser obsequiats amb un diploma i un obsequi de 200 € per a destinar a materials escolars. Els premiats es van endur 1200 €, i els accèssits, 800 €.

Els premis volen fer un reconeixement a la contribució en els àmbits educatius i socioeducatius orientats al foment i millora de la cohesió social, la preservació i sostenibilitat del medi ambient, el coneixement de les tecnologies de la informació i comunicació, la difusió de la llengua catalana, la cultura, les arts i el coneixement del patrimoni històric de la ciutat. Els premis reconeixen i difonen la tasca que desenvolupen els centres educatius a Tarragona i són la materialització del reconeixement i suport que Repsol vol fer al món escolar: la Llar d’infants, el segon cicle infantil, l’educació primària i l’educació especial.

Els premiats van ser:

Categoria: Educació Infantil de primer cicle (0 a 3 anys)

Premi: Llar d’Infants “La Taronja” amb “Dona’m petons i abraçades quan estic trist, enfadat o content”

Accèssit: La Llar d’Infants “Bonavista” amb “Tallers oberts”

Accèssit: La Llar d’Infants “L’Arrabassada” amb “Diari de nadons: evolució del desenvolupament motriu de l’infant a partir dels principis PikerLòczi

Accèssit: La Llar d’Infants “Sant Pere i Sant Pau” amb “Una nova visió de les educadores de suport

Categoria: Educació Infantil de segon cicle (3 a 6 anys)

Premi: Escola Torreforta amb “Projecte la llum”

Accèssit: Escola Cèsar August amb “Els pirates del Francolí”

Categoria: Educació Primària (6 a 12 anys)

Premi: Escola Torreforta amb “Juguem amb les matemàtiques”

Accèssit: Escola Pax amb “ArtTree: A diferent point of view

Accèssit: Escola L’Arrabassada amb “Dissenyem l’escola que volem”

Premiats: Educació Especial

Premi: Escola Solc amb “Esport adaptat, una experiència col·laborativa”