Neix la revista ‘Força Nàstic’

La publicació de caràcter mensual informarà sobre les darreres notícies del club grana

Per . Actualitzat el

Arriba, a Tarragona, la revista Força Nàstic, una publicació mensual plena de contingut ‘nastiquer’ pensada per a tots els socis i aficionats del club grana.

La revista, tal com ha dit el seu director Nacho González, neix amb l’objectiu de “ser una eina d’informació i de proximitat cap al club”. Entrevistes amb jugadors, tècnics, exjugadors, socis… notícies, reportatges i pòsters són una petita mostra del contingut que es podrà trobar a les pàgines de la revista ‘Força Nàstic’.

Aquesta nova publicació, completament gratuïta, sorgeix “després d’un anàlisi respecte a la necessitat que tenia el club per arribar a més gent” després de l’ascens a 2a Divisió A. En aquest sentit, la revista ‘Força Nàstic’ compta amb el suport i col·laboració del Club Gimnàstic de Tarragona.

Es tracta d’un projecte encarat amb “il·lusió”. De fet, segons ha dit el director de la publicació: “estem disposats a suar la samarreta” per aconseguir que ‘Força Nàstic’ sigui una revista de referència del club i tot un èxit. “Estic convençut que l’afició rebrà la revista amb molta força. El Gimnàstic té molta demanda d’informació”, ha afegit González.

Pel que fa a la distribució, tots aquells que la vulguin, la podran trobar en gairebé un centenar de punts de distribució de la ciutat de Tarragona i, també, els dies de partit al Nou Estadi.
‘Força Nàstic’, que acaba d’editar el seu primer número, sortirà publicada durant els primers dies de cada mes a tot color i amb un format d’alta qualitat.