L’Ajuntament de Vila-seca adjudica noves obres per valor de 272.000 euros

Arranjament de camins i canvi de l’enllumenat del camp de futbol

Per . Actualitzat el

La junta de govern local de l’Ajuntament de Vila-seca acaba d’aprovar l’adjudicació d’un paquet d’obres per un valor total de 272.022 euros. Un dels projectes, adjudicat per 93.073 euros, fa referència a la substitució de l’enllumenat del camp de futbol de l’estadi municipal.

L’altre projecte ha tingut un cost d’adjudicació de 178.949 euros i correspon a la millora de la xarxa de camins municipals. Aquesta obra servirà per adequar i pavimentar diversos camins de Vila-seca, la majoria afectats per l’encreuament de la línia ferroviària del Corredor del Mediterrani al seu pas pel terme municipal. Les obres abasten un total de 3.400 m2 i s’actuarà concretament sobre diversos trams dels camins de les Comes, de Mas d’en Blasi i de Mas de Ramon.

Aquests camins, condicionats recentment per l’empresa ADIF fruit del compromís entre l’Ajuntament i l’ens ferroviari, seran sotmesos a una pavimentació especial per tal de deixar-los en condicions òptimes.