Èxit de participació en la jornada d’actualització mèdica del Baix Penedès

La sessió va incloure una conferència magistral del Dr. Carles Pigrau, cap de la unitat de malalties infeccioses de l’Hospital de la Vall d’Hebron

Per . Actualitzat el

Més d’un centenar de professionals sanitaris d’arreu de la demarcació es van trobar el passat 3 de novembre a l’Hospital del Vendrell per participar en la II Jornada d’Actualització Mèdica d’Atenció Primària, Urgències i Medicina Interna del Baix Penedès, trobada organitzada per la Xarxa de Santa Tecla i el Servei de Medicina Interna de l’Hospital del Vendrell.

La sessió de treball va comptar amb la participació de ponents de prestigi dels principals centres hospitalaris de Catalunya, com ara el Clínic, la Vall d’Hebron o l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, i va servir per posar de manifest els grans avenços assolits en el sistema hospitalari català pel que fa al treball conjunt entre les àrees d’atenció primària, urgències i medicina interna. La jornada, coordinada per l’internista de l’Hospital del Vendrell Dr. David Riesco, va incloure una conferència magistral a càrrec del Dr. Carles Pigrau, cap de la unitat de malalties infeccioses de la Vall d’Hebron. La trobada professional es va estructurar a partir de taules rodones formades per experts de diversos centres de referència de Catalunya i que van debatre, entre altres temes, sobre la malaltia pulmonar obstructiva crònica i els seus tractaments, la Diabetis Mellitus Tipus 2 i sobre l’VIH. La cloenda de la jornada va anar a càrrec de la doctora Laura Noblia, cap clínic del Servei de Medicina Interna de l’Hospital del Vendrell, i del doctor David Riesco, coordinador de la jornada.