‘MOMENTS’, emoció i solidaritat en una gala espectacular

530 persones van omplir el TAS de gom a gom

Per . Actualitzat el

El dissabte a la nit, el Teatre Auditori Salou acollia per cinquè any consecutiu, la Gala benèfica anual organitzada per l’Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí a favor de la investigació del càncer.

Abans de començar l’espectacle, el periodista Ricard Checa – qui presentava la Gala per cinquena vegada – va demanar un minut de silenci com a mostra de condol per les víctimes dels atemptats de Paris.

Els més de 70 artistes participants, van interpretar temes principals de les grans pel·lícules com: La Bella i la Bèstia, Cantant sota la pluja, Mary Poppins, Fama, Thriller i Dirty Dancing entre d’altes.

L’entitat organitzadora va voler celebrar de manera especial aquest cinquè aniversari i va convidar a participar en la gala, totes les persones que anteriorment ja ho havien fet, sigui en una o diverses ocasions. Fins i tot, s’hi va poder veure una fusió de ballarins amb una representació dels instructors de zumba que participen habitualment a la MasterclassBailando contra el Cáncer” organitzada per la mateixa entitat i amb la mateixa finalitat, al mes de juliol.

La presidenta de l’entitat salouenca que lluita contra el càncer va agrair molt especialment als 530 espectadors que omplien totes les butaques del TAS, la seva solidaritat així com als representants de l’ajuntament de Salou, el seu suport en actes com aquest.

Els diners recaptats es destinaran íntegrament a la investigació del càncer, com acostuma a fer-ho l’Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí amb totes les altres activitats benèfiques que organitza al llarg de l’any.

gala9 gala7 gala6 gala5 gala4 gala3 gala2 gala1