La Guàrdia Civil i la Guàrdia Urbana de Tarragona, deté els responsables d’una associació cannàbica

L’actuació s’ha realitzat després de les queixes de diversos veïns que alertaven de la venda de drogues en un local de la zona centre de Tarragona

Per . Actualitzat el

La Guàrdia Civil en col·laboració amb la Guàrdia Urbana de Tarragona, van desmantellar dijous passat un punt de venda de drogues ubicat en una associació cannàbica, detenint els responsables del local, el seu president i secretari, als quals se’ls imputa un delicte de tràfic de drogues.

Les investigacions es van iniciar al mes de maig quan la Guàrdia Civil va tenir coneixement que a l’interior d’un local ubicat a Tarragona, seu d’una associació de consumidors de cànnabis, es podia estar cometent un delicte de tràfic de drogues, ja que no només podrien estar consumint estupefaents al seu interior, sinó que també els venien i distribuïen a qualsevol comprador pel mètode conegut com a “venda a la menuda”, és a dir la venda directa en petites quantitats al consumidor final.

Després de les primeres investigacions es va constatar un inusual moviment de persones que accedien al local, romanent en el seu interior un curt espai de temps, durant el qual es produïa la transacció.

Quan el Jutjat d’Instrucció número 1 de Tarragona va autoritzar l’entrada i registre del local, els agents dels dos cossos policials van localitzar diferents varietats de marihuana, així com estris per la seva manipulació i venda.

Efectes intervinguts

• 400 grams de marihuana seca disposada per a la venda.

• 1.000 bosses monodosi amb autotancament.

• 3 bàscules de precisió.

• 918 € en efectiu.

Els detinguts són dos homes de 43 i 45 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Tarragona que han estat posats a disposició del Jutjat d’Instrucció nombre UN de Tarragona.