La Diputació de Tarragona recorda les víctimes dels atemptats de París amb un minut de silenci

La institució expressa el seu rebuig a la violència, davant les seus dels seus centres a Tarragona, Reus i Tortosa

Per . Actualitzat el

La Diputació de Tarragona han expressat el seu condol per les víctimes dels atemptats de París i el seu rebuig a la violència amb un minut de silenci a les portes de la institució. La concentració s’ha dut a terme aquest dilluns al migdia, davant la seu central del passeig de Sant Antoni, i a altres centres de la Diputació a Tarragona, Reus i Tortosa.

A l’acte han assistit personal tècnic de la Diputació, així com representants institucionals. Tots ells han mostrat la seva solidaritat amb els familiars i amics de les víctimes. D’altra banda, les banderes de la Diputació de Tarragona onegen a mitja asta des del passat dissabte.

Les banderes de la Diputació de Tarragona onegen a mitja asta des del passat dissabte.

Les banderes de la Diputació de Tarragona onegen a mitja asta des del passat dissabte.