Un equip humà compromès

L’hospital està acreditat com a centre docent adscrit a l’Escola Universitària d’Infermeria de la URV al Baix Penedès

Per . Actualitzat el

Metges, infermers i infermeres, personal auxiliar, personal d’administració i atenció a l’usuari, d’informàtica, tècnics, personal logístic, de manteniment i neteja… Tots tenen un paper important en el funcionament diari de l’Hospital del Vendrell, que en l’actualitat disposa d’una plantilla de més de 450 professionals. La seva dedicació i esforç són els pilars de la bona atenció que es presta a la ciutadania.

L’increment dels serveis, de l’activitat i de la complexitat dels casos representa un repte constant per a l’equip humà de l’Hospital del Vendrell, que en deu anys ha contribuït en la seva transformació cap a un centre comarcal de primer nivell dins de l’àmbit català. La consolidació en l’apartat assistencial ja és un fet, però el centre hospitalari i el seu equip humà és jove i es marca nous reptes per avançar cap a l’excel·lència. Un dels objectius definits per l’hospital penedesenc és avançar en l’àmbit de la docència i la formació de professionals sanitaris. En aquest sentit, un conveni de col·laboració de la Xarxa de Santa Tecla amb la URV permet l’Hospital del Vendrell adherir-se com a centre per al desenvolupament de pràctiques. En aquests deu anys, a més, el centre ha tingut un paper clau en la posada en marxa de l’Escola Universitària d’Infermeria al Baix Penedès de la URV, obtenint l’acreditació docent per als seus estudis universitaris de pregrau.

1 2 3 4