1.053 dones participen a la Woman Race contra el càncer d’El Corte Inglés

Per . Actualitzat el

1.053 dones de totes les edats van participar en aquesta diada festiva de l’esport i la solidaritat que va tenir lloc diumenge passat. Aquesta ha estat la segona edició de la Women Race El Corte Inglés, una cursa solidària, únicament per a dones i amb un marcat caràcter festiu i popular. Al llarg de 5 kilòmetres de recorregut, les participants van passar per alguns dels indrets més coneguts i emblemàtics de la ciutat, com la pujada i baixada de la Rambla Nova, fins al Balcó del Mediterrani, la Via de l’Imperi Romà, l’Avinguda Catalunya o la Rambla del President Lluís Companys, que era inici i final de la prova. L’Associació Esportiva Ciutat Vella, entitat sense ànim de lucre, organitzava aquesta prova amb el patrocini d’El Corte Inglés, i la col·laboració dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017.