La CUP rebutja l’oferta de Mas i impedeix que sigui president per segona vegada

És la primera vegada a l’història de la Generalitat que no surt un resultat positiu en segona votació d’investidura

Per . Actualitzat el

No hi ha hagut sorpresa, aquest dijous al matí al Parlament de Catalunya hi havia la segona votació per investir Artur Mas, candidat proposat per la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, a tots els grups parlamentaris i no ha pogut ser.

La votació ha tingut el mateix resultat que la de dimarts: 62 a favor i 73 en contra. En aquest segon debat només es necessitava la majoria simple, és a dir, 63 vots a favor, però com ja estava previst, els diputats de la CUP han declinat el seu vot.

A partir d’ara, continuen les reunions i trobades entre els membres de la CUP i Junts pel Sí per trobar un pacte que acabi decidint qui serà el nou president de la Generalitat.