Els Nens del Vendrell tanquen la temporada amb una gran Diada de Sant Zacaries

Aquest any han aconseguit unir-se al selecte grup de colles de 9

Per . Actualitzat el

Els Nens del Vendrell van tancar aquest passat diumenge, a la diada de Sant Zacaries, una temporada plena d’èxits i d’objectius assolits. Un 2015 que es recordarà per haver assolit la categoria dels 9 pisos i que ha deixat grans moments per a la història de la Colla, com l’assoliment del 5d8, tornar a descarregar el pd7f i aconseguir el 3d9f i el 4d8a en una mateixa diada el dia que s’estrenaven els castells a plaça.

La diada de Sant Zacaries va servir, doncs, per posar punt final a una temporada de rècords, portant a plaça la td7, el 4d8, el 7d7 i 3pd5. A més, es van poder veure dos castells que només surten a plaça per aquestes dates: el pilar de canalla (pd4f) i el castell de dones (4d6a), que es van descarregar sense complicacions i van sumar-se a la festa de final de temporada dels de la camisa vermella.

Ara els pròxims actes del calendari previst serà la festa d’homenatge a la temporada que se celebrarà al Bar dels Nens i el sopar de final de temporada, el pròxim dia 21 al restaurant Xaloquell. A més, l’11 de desembre a partir de les 20.00 h els Nens celebraran l’Assemblea General Ordinària de la temporada.

td7

Torre de 7. Diada de Sant Zacaries. Foto: @ardet.

3pd5

Tres pilars de 5. Pilars de comiat de la Diada de Sant Zacaries. Foto: @ardet.

4d8

4d8. Diada de Sant Zacaries. Foto: @ardet.

7d7

7d7. Diada de Sant Zacaries. Foto: @ardet.

pd4f

Pilar de 4 amb folre fet per la canalla de la colla. Diada de Sant Zacaries. Foto: Nens del Vendrell.