Les IV Jornades de l’arròs arriben a Tarragona

Seran del 12 al 19 de novembre i hi participaran 11 restaurants i una sala de festes

Per . Actualitzat el

Amb el títol “arrossos creatius: tres setmanes, tres arrossos”, la consellera de Turisme de l’Ajuntament, Begoña Floria, i el representant del col·lectiu Art i responsable del restaurant Cócvla, Carlos Segarra, han presentat les IV Jornades de l’Arròs que es faran entre el 12 i el 29 de novembre a 11 restaurants i un pub de la ciutat i que són els següents: Cócvla, Degvsta, DeVins, El Terrat, Mare Nostrum, Toca Peron, Braseria Passadís, Xamfrà del Fòrum, Txar3verd, Punt i a part, 5 sentits i Totem Cafè, que presentarà una gamma de licors d’Arrossaires del Delta.

En aquesta quarta edició el principal patrocinador és Estrella Damm, promocionant la cervesa Inèdit en cadascun dels arrossos i col·laborant amb l’acció, l’Associació de Restaurants de l’Eixample (Art) compten també amb el suport d’Arrossaires del Delta; ja que tots els restaurants utilitzaran arrossos amb denominació d’origen, producte exclusiu del Parc Natural del Delta de l’Ebre.

El format d’enguany són “tres setmanes, tres arrossos” i cada restaurant oferirà cada setmana un arròs diferent. El plat d’arròs sempre anirà acompanyat per una cervesa Inèdit individual amb un cost total de 14 euros per persona. La idea principal és que aquestes jornades funcionin com a plat suggerit pel mateix restaurant, deixant oberta la possibilitat que el client ho complementi amb algun altre plat d’entrant o bé de postres.

D’altra banda, els organitzadors volen donar un impuls a la cocteleria creativa i per aquest motiu Arrossaires del Delta, amb col·laboració de Totem cafè, han creat un còctel especial per a aquestes jornades gastronòmiques, donant així continuïtat a l’acte organitzat l’any passat, on van comptar amb la prestigiosa cocteleria de Barcelona “Boca Chica“, reconeguts en nombrosos concursos internacionals de còctels.

llibret-1