El Christian Radich atraca al Port de Tarragona

Marina Port Tàrraco acull aquest veler noruec que durant l’hivern s’utilitza com a vaixell-escola, i a l’estiu com a creuer

Per . Actualitzat el

Aquest matí el veler noruec Christian Radich ha fet escala a les instal·lacions de Port Tàrraco i es mantindrà atracat fins al pròxim diumenge 15 de novembre. El veler de tres pals va entrar en servei l’any 1937 i ha servit durant molts anys com a vaixell-escola de la marina mercant noruega, des de l’any 1999 a l’estiu es dedica a creuer per a passatgers mentre que durant els mesos d’hivern és utilitzat per l’armada noruega com a vaixell-escola, com és el cas d’aquesta visita al Port de Tarragona.

El Christian Radich arriba al Port de Tarragona procedent de La Corunya. La tripulació la integren 18 persones, i a més té capacitat per 86 aprenents o passatgers.

La propietat del veler i la seva gestió depèn de la Fundació Christian Radich, i l’empresa consignatària del vaixell a Tarragona és Caralb Marítima.

Obert al públic

El pròxim divendres i diumenge el veler Chistian Radich estarà obert al públic per a tots els ciutadans i ciutadanes que vulguin visitar i conèixer el vaixell. Els horaris són els següents:

El divendres 13 de novembre des de les 14 h fins a les 17 h.

El diumenge 15 de novembre des de la 13 h fins a les 15 h.