Jordi Salvador deixa la UGT per entrar en política

Ha presentat la seva dimissió com a secretari general de la UGT de Tarragona per encapçalar la llista d’ERC a Tarragona a les pròximes eleccions al Congrés dels Diputats

Per . Actualitzat el

La dimissió de Jordi Salvador s’ha fet efectiva aquest dilluns. “Acabo una etapa com a secretari general de la UGT de les Comarques de Tarragona, però la continuo com a afiliat i militant del sindicat”, ha manifestat durant la roda de premsa que ha tingut lloc aquest matí a la seu del sindicat a Tarragona. “El motiu és que he decidit continuar la lluita pels drets socials i laborals, pels drets nacionals, per la llibertat, per la democràcia, per la igualtat, la cooperació, la justícia i la pau -valors que han acompanyat tota la meva vida- en una altra responsabilitat, en aquest cas política com a candidat d’un partit polític a les eleccions al Congrés dels Diputats.” “Un dels valors de la UGT de Catalunya és la seva gran pluralitat, per la qual cosa els càrrecs de màxima representació es deuen a tots els afiliats i afiliades. Lluitar des d’un partit polític entra en contradicció amb la representació de la pluralitat de la UGT.”

L’any 2016, la UGT entra en període congressual, de renovació de les executives de l’estructura del sindicat. L’executiva de la UGT de Tarragona es planteja de continuïtat fins al Congrés que tindrà lloc l’any 2016, i obrirà en les pròximes setmanes un debat intern per escollir la persona que substituirà Jordi Salvador Duch al capdavant de la Secretaria General fins al Congrés de l’any que ve.

Jordi Salvador ha acabat reiterant el seu agraïment a tothom “i especialment a Josep M. Àlvarez, a tots els companys i companyes d’equip, treballadors i treballadores de la casa, responsables de les federacions i sindicats de la UGT”.