Una jove parella de Tarragona reobre el pub La Vaqueria amb el nom de Premium

Toni Vera i Aurora Paños comencen aquesta aventura empresarial amb molts ànims, il·lusió i amb tarannà conciliador amb la resta de negocis d’oci nocturn que hi ha a la zona

Per . Actualitzat el

La mítica sala La Vaqueria de Tarragona tornarà a obrir les portes després d’un any de la mà d’en Toni Vera i Aurora Paños, una jove parella d’emprenedors disposats a dinamitzar l’espai i fer-se un lloc en l’oci nocturn de la ciutat. La sala, que a partir d’ara es dirà Premium, es posarà en marxa aquesta mateixa setmana. La inauguració oficial es farà en el termini de dues o tres setmanes, un cop el local hagi agafat el ritme de funcionament que els seus nous propietaris li volen imprimir.

En Toni i l’Aurora, parella i pares d’un nadó, buscaven un negoci de nit. Quan van veure que La Vaqueria es traspassava no van dubtar que era una bona opció per iniciar el seu projecte. Premium serà una sala de festes on poder ballar o escoltar una actuació en directe mentre es pren una copa. Segons Toni Vera «li hem fet una neteja de cara a la sala i ara li donarem un nou impuls». En referència al canvi de nom de l’espai, conegut històricament com La Vaqueria, en Toni assegura que «ja tenia la seva història, les seves cares visibles… i tothom sap que aquesta etapa ja es va tancar. Ara comencem una cosa nova per a la ciutat de Tarragona. L’objectiu és convertir Premium en un emblema de la nit tarragonina», assegura Vera, qui afegeix que el nom respon a la voluntat de convertir el nou espai en una sala musical amb nivell i exclusivitat.

remium

Toni Vera i Aurora Paños comencen aquesta aventura empresarial amb molts ànims, il·lusió i amb tarannà conciliador amb la resta de negocis d’oci nocturn que hi ha a la zona. «Crec que ens podem compenetrar molt bé amb la Sala Zero, que està a pocs metres d’aquí, i amb Les Golfes».

De fet, aquesta zona de la ciutat va ser durant molts anys lloc de referència per als tarragonins i tarragonines que sortien a les nits. Molta sort a tots dos en aquesta nova etapa.