La plantilla del Barça visita PortAventura

PortAventura Resort ha obert en exclusiva per a la visita dels jugadors i tècnics del Barça i les seves famílies

Per . Actualitzat el

Avui PortAventura Resort ha obert les portes en exclusiva per a la plantilla del FC Barcelona, que ha viscut avui una jornada diferent en companyia de la seva família. Luis Enrique ha estat el responsable d’organitzar aquesta activitat d’oci, molt ben acollida per l’equip. El cos tècnic entén que jornades com les d’avui formen part de l’entrenament de la plantilla, i que poden ajudar a fer pinya de cara a pròxims compromisos com el partit contra el Vila-real d’aquest diumenge o el clàssic amb el Reial Madrid.

En un recorregut per les àrees de la Polinèsia, Xina, Mèxic, Far West, Mediterrània i SésamoAventura, els vigents campions d’Europa i les seves famílies han descobert el parc i les seves  atraccions: Shambhala, Dragon Khan o l’Hurakan Condor, entre altres, mentre que els més petits han pogut conèixer els personatges de Barri Sèsam.

 

FCBarcelona- PortAventura

 

És la primera vegada que l’equip al complet acudeix en família a un parc temàtic.  Els responsables de PortAventura Resort s’han mostrat «orgullosos» d’acollir aquesta activitat especial i contribuir a donar una sorpresa als jugadors del FC Barcelona.

Els únics absents en aquesta jornada lúdica han estat Rafinha i Ivan Rakitic, que s’han quedat a Barcelona fent treball de recuperació de les respectives lesions.