La Fira Centre Comercial ja és una realitat

Aquest divendres dia 6 de novembre, a les 10 h, s’obriran les portes amb una alta previsió d’afluència i ofertes especials per part de diverses marques.

Per . Actualitzat el

La Fira Centre Comercial obre les portes avui, després d’una nit d’inauguració plena de música i llum.

L’acte d’inauguració va ser presentat per l’actriu reusenca Aida Folch, que es va mostrar orgullosa de la seva ciutat, la seva gent i del projecte de La Fira Centre Comercial, com a impulsor de l’economia i generador de llocs de treball. La inauguració la van dur a terme el senyor Carlos García León, director general de Metrovacesa, el senyor Josep Maria Recasens, director general de Comerç de la Generalitat de Catalunya i l’Il·lustríssim Senyor Carles Pellicer, alcalde de Reus, discursos dels quals van girar al voltant de la integració de La Fira Centre Comercial al teixit comercial de la ciutat, la forta aposta de Metrovacesa per Reus i la voluntat d’oferir nous espais i ofertes de compres, restauració i oci a tota la comarca.

Les autoritats van poder fer una primera passejada per les instal·lacions, saludant els comerciants i, una vegada inaugurat oficialment el centre comercial, tots els convidats van gaudir d’un còctel i d’un espectacle de llum, música i actuacions relacionades amb el sol i el mar, que van aportar color i emoció a la nit.

A les 22.30 h, a la plaça exterior del centre comercial, va començar el concert del grup Apache, obert a tota la ciutadania. L’entrada al centre comercial es va vestir de festa, música i celebració, al ritme dels millors temes del pop i del rock de totes les èpoques.fira4

fira3fira1