El Punt d’Informació Juvenil organitza una activitat de prevenció de la violència de gènere

L’activitat serveix per ajudar els joves a guiar-se en una realitat social prevenint tots aquells conceptes que són negatius per al seu desenvolupament

Per . Actualitzat el

El grup d’alumnes del Pla de Transició al Treball (PTT) visita el Punt d’Informació Juvenil de Torredembarra aquest dijous dia 5 de novembre, a partir de dos quarts d’onze del matí. Aquest cop realitzaran una activitat relacionada amb la prevenció de la violència de gènere. Cada any, dins del pla local de Joventut, es programen diverses activitats de prevenció en matèria d’addiccions, violència o accidents, que ajuden els joves a guiar-se en una realitat social prevenint tots aquells conceptes que són negatius per al seu desenvolupament.

L’activitat de demà dijous es gestiona a través de la Plataforma unitària de violència de gènere. El NUS, Teatre i acció social, transportarà els joves a la identificació de les situacions d’abús i control a través de les noves tecnologies que s’esdevenen en les relacions humanes avui.

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Torredembarra té previstes diferents activitats amb els instituts del municipi que es desenvoluparan al llarg del present curs escolar.