Una explosió de gas obliga a desallotjar els veïns de l’edifici durant unes hores

Bombers, mossos d’esquadra i serveis mèdics també han participat en la gestió del succés.

Per . Actualitzat el

Un local de restauració del carrer dels Indians ha patit aquesta matinada una explosió per acumulació de gas que ha obligat a desallotjar els veïns de l’edifici, tot i que finalment han pogut retornar a casa seva i la finca no s’ha vist afectada.

Els fets s’han produït al voltant de dos quarts de quatre de la matinada. La Policia Local ha rebut avís d’una forta explosió a la zona de l’aparcament dels Filadors i tot seguit s’ha vist una columna de fum. Desplaçats al lloc dels fets, han comprovat que l’explosió s’havia produït en un local comercial dedicat a la restauració i s’ha procedit ràpidament al desallotjament dels veïns.

Al voltant de les cinc de la matinada, els veïns han pogut tornar a accedir als seus habitatges després que Bombers hagi considerat que no hi havia perill. En aquesta línia, aquest matí els serveis tècnics municipals també han revisat la finca i han descartat majors afectacions. A primera hora del matí, operaris de la Brigada Municipal s’han fet càrrec de les tasques de neteja del carrer i l’empresa encarregada de la recollida d’escombraries ha procedit a retirar els contenidors afectats i restituir-los.

gas2 gas3