Leonel Morales interpreta Rachmaninov el pròxim divendres a l’Auditori Josep Carreras

Està dotat d’una tècnica prodigiosa amb la qual afronta els repertoris més exigents

Per . Actualitzat el

El divendres 6 de novembre a les 21.30 h tindrà lloc a l’Auditori Josep Carreras els concerts per a piano 2 i 3 de Rachmaninov, a càrrec de Leonel Morales i l’Orquestra Simfònica del Conservatori Superior de Castelló, sota la direcció de Carlos Amat.

El pianista Leonel Morales, convidat a tocar el piano a les millors sales de concert, professor de classes magistrals a alumnes provinents de tot el món i jurat dels més prestigiosos concursos de piano, està dotat d’una tècnica prodigiosa amb la qual afronta els repertoris més exigents, com ara els dos concerts n.2 i n.3 de Rachmaninov, dues de les grans obres més emblemàtiques per a piano i orquestra del compositor rus.

El primer dels concerts, el més conegut sobretot pel segon moviment, és un dels més importants del compositor rus. El concert n.3 per a piano i orquestra és una de les obres més exigents del repertori pianístic, coneguda també perquè en el món del cinema va quedar immortalitzada en la pel·lícula Shine, de l’any 1996.

El preu de les entrades és de 15 euros i es podran adquirir al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert, amb antelació a la secretaria del Conservatori o al web de l’auditori www.auditorijosepcarreras.cat.