Josep Maria Pallàs escollit candidat d’ERC del Camp de Tarragona al Congrés de Diputats

La resta de persones que formaran la llista seran Manel Barceló, Eduard Rovira, Neus Roig i Marc Roca

Per . Actualitzat el

El congrés de la Federació Regional d’ERC es va celebrar ahir, dilluns 2 de novembre , a les 20 hores a la Sala d’actes de l’Antic Convent del Carme (actual Escola Enxaneta), de Valls. A l’acte van assistir-hi la militància del territori i es va escollir el cap de llista del Camp de Tarragona pel Congrés dels Diputats i la resta de persones que formaran la llista i els candidats al Senat.

Josep Maria Pallàs, va ser escollit com a cap de llista amb un 92.2% dels vots. La resta de persones que formaran la llista seran Manel Barceló, Eduard Rovira, Neus Roig i Marc Roca. Pallàs és el cap comarcal d’Esquerra a l’Alt Camp i ha estat el cap de llista d’ERC a Valls l’any 2007 i director dels Serveis Territorials d’Educació a Tarragona (2003-2006) i actualment director d’institut a Valls.
També, es van escollir els candidats del Camp de Tarragona que podran formar part de la llista del Senat. Josep Rufà, va ser el més votat seguit de Virginia S. Martínez, Laia Pié i Carme Ferrer.