L’Ajuntament de l’Arboç promou la integració laboral de persones en risc d’exclusió social

A través d’aquesta col·laboració l’Ajuntament promou que els espais verds de l’Arboç siguin un espai d’integració social i laboral que promoguin un territori socialment responsable

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de l’Arboç amb la col·laboració de la Fundació Santa Teresa, a través del contracte de manteniment dels parcs i jardins de la vila, ha possibilitat que al llarg d’aquest any 2015 un total d’onze persones del municipi hagin pogut tenir un lloc de treball mantenint les zones verdes de l’Arboç. D’aquestes persones tres han passat a tenir un contracte indefinit amb la Fundació esdevenint la brigada de jardineria que al llarg de tot l’any manté el verd urbà de l’Arboç.

Els processos de selecció d’aquestes persones treballadores s’han dut a terme a través del Servei d’Ocupació Municipal de l’Ajuntament de l’Arboç i en la contractació s’han tingut en compte criteris per afavorir la contractació de persones en risc d’exclusió social del municipi.