El Moritz CE Vendrell planta cara al Barça a la Supercopa

Tot i el treball i esforç de l’equip, el Barça es va endur l’eliminatòria

Per . Actualitzat el

El Moritz CE Vendrell va plantar cara al Barça en la primera semifinal de la Supercopa, però aquesta vegada no va tenir la recompensa del treball i l’esforç d’un equip que es va desplaçar a Vic amb l’objectiu de competir per emportar-se la copa.

El Vendrell es va avançar en el marcador amb un gol de Jordi Ferrer quan només es portaven dos minuts de joc. Després d’aquest gol, el Barça va imposar el seu joc i al descans es va arribar amb el resultat de 4 a 1 favorable als blaugrana amb gols de Pablo Álvarez (11), Lucas Ordóñez (15), Matías Pascual (21) i Barroso (22). A onze segons per finalitzar la primera part, Guillem Fox va rebre una targeta blava, incomprensible, que va deixar en inferioritat el Vendrell a l’inici del segon període. Tot i aquest contratemps, al minut 28, el Vendrell va reduir distància en el marcador amb un gol de penal de Miras. Aquest resultat es va mantenir fins als deu minuts finals, en què el Vendrell estava amb 9 faltes i calia fer l´últim esforç per almenys empatar i forçar la pròrroga. Al minut 42, Jordi Ferrer va fer el 4 a 3 i tot semblava possible. A més, al minut 47, Xús Fernández va aturar la falta directa per la desena falta del Vendrell. Els homes dirigits per Guillem Pérez van buscar el gol de l’empat i va disposar d’una darrera oportunitat amb un penal, però Sergi Miras no va poder superar Egurrola i el partit va finalitzar amb el definitiu 4 a 3.

Malgrat la derrota, s’ha d’estar orgullós d’aquest equip que es va acomiadar de la Supercopa amb unes bones sensacions després d’una setmana complicada i que ha guanyat confiança de cara a enfrontar els propers compromisos. També cal fer un agraïment especial a l’afició que es va desplaçar a Vic per estar al costat a l’equip i animar-lo fins al final.

El pròxim dissabte 7 de novembre, a les 20 h, el Moritz CE Vendrell rebrà la visita del Valongo (Portugal) en la segona jornada del grup C de la Lliga Europea. Es fa una crida a l’afició a anar al pavelló del Club per animar l’equip i ajudar-lo a sumar els tres primers punts en la màxima competició europea.