Arrenca el programa de foment de l’Esport FITJOVE

El programa pretén crear una oferta atractiva d’exercici físic per adolescents com a opció saludable d’ocupació del temps d’oci

Per . Actualitzat el

El passat divendres 23 d’octubre un centenar d’alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Jaume Huguet van participar en la primera fase del programa FITJOVE. Es tracta d’una sortida didàctica en horari lectiu a les instal·lacions del Centre Esportiu Municipal El Fornàs per tal de participar en algunes de les activitats que s’ofereixen a més a més de conèixer els espais d’aquesta instal·lació.

Les sessions d’aquesta primera fase del FITJOVE continuaran el pròxim divendres 30 d’octubre, amb la participació d’una cinquantena d’alumnes de l’Institut Serra de Miramar, i el divendres 20 de novembre, amb la visita a les instal·lacions del CEM d’un centenar d’alumnes de l’Institut Jaume Huguet.

Paral·lelament, i en una segona fase del programa, s’ha organitzat una activitat subvencionada adreçada a tots els joves d’entre 16 i 18 anys, que té lloc els dimarts i dijous a les 17.30 hores al CEM El Fornàs. Mentre hi hagi disponibilitat i places, hi podran participar tots els nois i noies de 16 a 18 anys de la zona que estiguin interessats. Cal demanar informació a la recepció del centre esportiu.

El programa FITJOVE pretén, per una banda, crear una oferta atractiva d’exercici físic per adolescents com a opció saludable d’ocupació del temps d’oci. I per altra banda, acompanyar els nois i noies de 4t d’ESO dels centres inscrits al Pla català d’esport a l’escola (PCEE), en el pas de l’esport escolar a l’esport comunitari i fomentar també la participació dels que no practiquen esport escolar.