II Jornada d’actualització mèdica d’atenció primària, urgències i medicina interna al Baix Penedès

Organitzada per l’Hospital del Vendrell i la Xarxa de Santa Tecla, aplegarà professionals de tot Catalunya el pròxim 3 de novembre

Per . Actualitzat el

Professionals sanitaris de tot Catalunya s’aplegaran el pròxim 3 de novembre a l’Hospital del Vendrell per participar en la II Jornada d’actualització mèdica d’atenció primària, urgències i medicina interna al Baix Penedès, organitzada pels serveis de Medicina Interna de l’Hospital del Vendrell i la Xarxa de Santa Tecla. La trobada professional, que es desenvoluparà a la sala d’actes Ernest Lluch del centre hospitalari penedesenc, inclourà ponències de prestigi de professionals de la mateixa Xarxa de Santa Tecla, de l’Hospital Joan XXIII, de l’Hospital Clínic de Barcelona, de l’Hospital Sant Joan de Reus i de la Vall d’Hebron. Les inscripcions són gratuïtes, però les places són limitades.

La jornada es desenvoluparà el dimarts 3 de novembre i s’inaugurarà amb una conferència magistral a càrrec del Dr. Carles Pigrau, cap de Servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron. La trobada professional s’estructurà a partir de taules rodones formades per experts de diversos centres de referència de Catalunya i que debatran sobre la malaltia pulmonar obstructiva crònica i els seus tractaments, la Diabetis Mellitus Tipus 2 i sobre l’VIH. La cloenda de la jornada anirà a càrrec de la doctora Laura Noblia, cap clínic del Servei de Medicina Interna de l’Hospital del Vendrell i del doctor David Riesco, coordinador de la jornada.

 

Les inscripcions són gratuïtes, però les places són limitades. Per a inscriure’s o demanar més informació cal trucar a l’Hospital del Vendrell, al telèfon 977257906 o bé enviar un mail a la següent adreça: admdirhen@xarxatecla.cat