Altafulla ultima els detalls per acollir la I Cursa de Tardor 2015

Tindrà lloc el pròxim diumenge 1 de novembre amb sortida des del Castell

Per . Actualitzat el

La primera edició de la Cursa de Tardor, organitzada per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altafulla, els Atletes d’Altafulla i Altafulla Bloc, tindrà lloc el pròxim diumenge 1 de novembre.

La cursa té un recorregut «molt interessant», segons l’organització, ja que combina l’espai protegit de la desembocadura del riu Gaià amb tot el mapa de camins de la plana del Baix Gaià i els corriols de la muntanya de Sant Antoni d’Altafulla.

D’aquesta manera, conforma una de les curses amb el recorregut «més atractiu» que es pot trobar a la demarcació de Tarragona, ja que un 90% de la prova transcorre per camins de terra, molt assequibles a tots els nivells dels corredors, i amb un darrer tram d’un quilòmetre i mig més exigent pels qui tenen una experiència més llarga.

El recorregut, de deu quilòmetres, s’iniciarà a les deu del matí des del Castell d’Altafulla, i anirà fins al riu Gaià. Passarà pel camí de Cametes fins a la llera del riu Gaià, a la desembocadura, i pujarà en direcció cap a Ferran per tal de travessar l’autopista AP-7 i finalitzar a la muntanya de l’Ermita de Sant Antoni. La cursa compta amb cronometratge amb dorsal xip.

Les persones interessades a participar-hi encara s’hi poden inscriure fins al divendres 30 d’octubre.. Ho poden fer de manera presencial a la Gelateria La Perla d’Altafulla, a Boom Esport de Torredembarra, i a Bikila de Tarragona; o a través d’internet a www.athleticevents.net. Les inscripcions es tancaran en els 250 participants i el recorregut combina l’espai protegit del riu Gaià i el mapa de camins i corriols de la zona Altafulla es prepara per rebre una nova cursa atlètica.

El preu per participar-hi és de 12 euros. Els participants rebran una bossa i una samarreta commemoratives, servei d’avituallament, i gaudiran d’una botifarrada en finalitzar la competició. A hores d’ara, ja hi ha més d’un centenar d’inscrits.