El Centre Vinícola del Penedès obrirà un nou establiment Agrotast a El Vendrell

La primera quinzena de desembre està prevista l’obertura de la nova tenda

Per . Actualitzat el

La nova botiga oferirà productes cooperatius i de proximitat de màxima qualitat. Estarà situada a la carretera de Valls Núm. 15, Cantonada Carrer Montserrat (Edifici Cooperativa), donant un nou ús a aquest edifici del centre de la vila del Vendrell.

Des de la primera setmana de setembre estan en marxa les obres de remodelació i adequació del local que comptarà amb una superfície útil de 140 m2 distribuïts en zona de botiga i una zona de degustació de productes propis. Comptarà també amb una terrassa i zona d’aparcament de vehicles per a la comoditat dels clients.

Agrotast El Vendrell també oferirà altres serveis com lots de regal per a particulars i empreses, i servei de càtering per encàrrec.

Aquest establiment se suma al ja existent a les instal·lacions de el Centre Vinícola del Penedès a l’Arboç.