L’Orquestra Camera Musicae ret homenatge a Gustav Mahler, al costat de la mezzosoprano Marta Infante

Les Cançons bíbliques de Dvorák centren la segona part del concert que es podrà escoltar demà dimarts al Teatre Fortuny de Reus

Per . Actualitzat el

L’Orquestra Camera Musicae de Tarragona ha donat el tret de sortida a la seva temporada de concerts 2015-16 amb un programa de to marcadament intimista, de gran dificultat i de bellesa indiscutible. El compositor Gustav Mahler n’ha centrat la primera part, atès que l’Orquestra que dirigeix Tomàs Grau ha interpretat el conegut Adagietto de la Simfonia número 5, així com el cicle de Cançons per als nens morts que integren 5 peces curtes, plenes de matisos. La veu de la mezzosoprano lleidatana Marta Infante va interpretar divendres, a l’Auditori de Girona, i ahir diumenge, al Teatre Tarragona, unes cançons a voltes poc programades però tot un referent per a les intèrprets del seu registre vocal.

La segona part del concert inclou la interpretació d’una obra molt poc programada a Catalunya: les Cançons bíbliques d’Antonín Dvorák, cantades en txec per Infante i amb acompanyament orquestral (sovint s’interpreten en la seva versió per a piano i veu). El públic assistent ahir al Teatre Tarragona va poder copsar la delicadesa d’aquest repertori, el primer dels deu programes extraordinaris que Camera Musicae desplegarà aquest 2015-2016 per festejar el seu desè aniversari.

El programa titulat genèricament ‘Mahler i els Kindertotenlieder‘ es podrà escoltar per última vegada aquest dimarts, 27 d’octubre, a les nou del vespre, al Teatre Fortuny de Reus.

Web oficial: http://www.orquestracameramusicae.com