Lliuren el “Xec Nadó” als nens i nenes nascuts el 2015 a la Canonja

L’alcalde, Roc Muñoz, va oferir una recepció al Castell de Masricart a totes les famílies que s’han beneficiat

Per . Actualitzat el

Més de 50 famílies s’han pogut beneficiar durant aquest any dels ajuts que atorga l’ajuntament de la Canonja per naixement de fill o adopció. L’alcalde, Roc Muñoz, va oferir una recepció al Castell de Masricart a totes les famílies que s’han beneficiat del “Xec Nadó”. L’acte va comptar amb la presència de gairebé tots els nadons i els seus pares que van immortalitzar el moment amb una gran fotografia.

“Es tracta d’una iniciativa municipal que hem impulsat perquè creiem que cal ajudar les famílies. Són temps molt difícils en què tota ajuda és necessària. Per això, malgrat que som conscients que el xec nadó és només un detall, creiem que pot ajudar les famílies que han rebut la bona notícia del naixement d’un fill o filla”, comenta l’alcalde Roc Muñoz.

L’alcalde, acompanyat d’altres regidors de la corporació, va compartir una estona amb les famílies beneficiàries d’aquest ajut i els hi va recordar que l’ajuntament té la ferma voluntat de continuar ajudant a les famílies durant l’escolarització dels seus fills, amb els ajuts per llibres i material escolar.