La Biblioteca Municipal presenta el nou projecte “Llegir el Teatre”

La presentació serà el pròxim dijous, 29 d’octubre, a dos quarts de set de la tarda, amb l’assistència de Josepa Figueras, conductora del club de lectura de teatre

Per . Actualitzat el

La Biblioteca de Roda de Berà presentarà el projecte “Llegir el Teatre”, una nova aposta que té l’objectiu principal de millorar la formació dels espectadors de teatre i refinar-ne així la qualitat de la recepció del fet teatral, des d’una mirada més reposada sobre els textos, que doni eines per entendre i gaudir amb major profunditat els diferents muntatges que posteriorment es podran veure a les sales del teatre.

La iniciativa té origen al Servei de Biblioteques Públiques de Catalunya, amb la col·laboració del Teatre Nacional de Catalunya i d’Arola Editors, i la complicitat de les biblioteques catalanes.

La presentació serà el pròxim dijous, 29 d’octubre, a dos quarts de set de la tarda, amb l’assistència de Josepa Figueras, conductora del club de lectura de teatre, qui explicarà en què consisteix la iniciativa. En finalitzar el ‘Grup 9Teatre’ de la Nou de Gaià farà la presentació de l’obra “L’anada al teatre”, de Karl Valentin.

Les persones que desitgin formar part del club de lectura teatral es reuniran un cop al mes per tal d’intercanviar opinions. Prèviament hauran llegit el text proposat i podran comentar-lo en companyia d’una persona vinculada al teatre, la qual actuarà de conductora i dinamitzadora de l’activitat.

Cada sessió estarà dedicada a un text de la programació del TNC. La primera obra serà “Molt soroll per no res” de Willian Shakespeare.