Els voluntaris de “la Caixa” col·laboren en la neteja de La Muntanyeta Bonavista

L’Obra Social “la Caixa” s’implica en el nou projecte d’ampliació de l’Associació

Per . Actualitzat el

Els voluntaris de “la Caixa” han col·laborat aquest matí en les tasques de neteja dels exteriors de l’antic institut de Bonavista, on La Muntanyeta té en marxa el seu projecte d’ampliació de serveis per atendre persones amb paràlisi cerebral. Ho han fet en el marc de la Setmana del voluntariat de “la Caixa”, durant la qual els treballadors d’aquesta entitat bancària han realitzat diferents accions de voluntariat al territori.

Així doncs, un grup d’una desena de persones han participat aquest matí, de manera altruista, en les tasques de neteja i desbrossament de l’Edifici Blanc, prèvies a l’enderrocament i sanejament que farà l’empresa EHISA.

L’Obra Social “la Caixa” col·labora de manera continuada amb La Muntanyeta amb diferents accions. En aquesta ocasió, els voluntaris de “la Caixa” han volgut posar el seu gra de sorra en el projecte d’ampliació que La Muntanyeta posarà en marxa al barri de Bonavista. Al llarg de la setmana també han col·laborat amb altres accions a l’entitat, com la caminada solidària que va tenir lloc el passat diumenge 18 d’octubre o la recollida de taps de plàstic.

L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta és una entitat sense ànim de lucre que gestiona una Escola d’Educació Especial, un Centre Ocupacional i una Residència per a persones amb paràlisi cerebral. La finalitat de l’associació és la defensa dels drets de les persones afectades de paràlisi cerebral, i la garantia de l’exercici d’aquests drets, a més d’oferir-los tots els serveis necessaris.