El cap de gabinet d’alcaldia, Gustavo Cuadrado, deixa l’Ajuntament

L’actual gerent de l’Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació, Josep Maria Bonet, ja sona com a substitut

Per . Actualitzat el

El que ha estat el cap de gabinet d’alcaldia de l’Ajuntament de Tarragona amb el govern de Josep Fèlix Ballesteros, Gustavo Cuadrado, ha anunciat aquest dilluns a través del seu perfil personal de facebook que ha decidit abandonar el seu càrrec al consistori per iniciar una nova etapa a l’empresa privada. Cuadrado, textualment, diu a la seva publicació:

«Us vull comunicar que per motius professionals deixo la direcció del Gabinet de l’Alcaldia i de comunicació de l’Ajuntament de Tarragona després de gairebé nou anys al càrrec. Inicio a partir del mes vinent nous reptes professionals.

Sempre he dit que el meu projecte polític acaba on va començar, amb l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros. Per això vull agrair-li aquests anys de confiança que m’han permés crèixer professionalment però, sobretot, com a persona. Ara tanco una etapa de servei públic per iniciar-ne una altra en el sector privat que espero que sigui tan o més enriquidora que la que deixo.

Vull agrair-te la teva col·laboració i, sobretot confiança, durant aquests anys i resto a la teva disposició».

 

Escrit de Gustavo Cuadrado a les xarxes socials

 

Es comença a dir que Josep Maria Bonet, actual gerent de l’Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació de Tarragona i persona de confiança de Ballesteros, podria ocupar la vacant deixada per Gustavo Cuadrado.

Bonet

Josep Maria Bonet