Un miler de persones participen a la caminada de La Muntanyeta

El recorregut, d’uns vuit quilòmetres, ha dut els caminants fins a la Muntanya de Sant Pere

Per . Actualitzat el

Un miler de persones han participat en la setena edició de la caminada solidària per La Muntanyeta, que amb aquesta xifra enguany ha batut el rècord de participació. La marxa s’ha iniciat al tram final de la Rambla Nova a les 9 del matí, després que tots els participants obtinguessin la samarreta commemorativa. El recorregut, d’uns vuit quilòmetres, ha dut els caminants fins a la Muntanya de Sant Pere, on es troben les instal·lacions de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral. Un cop allí, els participants de la caminada han pogut conèixer l’entitat, així com han gaudit d’un bon esmorzar, després del qual la caminada ha seguit cap a la Rambla Nova, on ha finalitzat amb el lliurament d’una bossa a tots els participants.